RECENZE
Vaše názory a hodnocení obchodu

Zde prosím pouze recenze obchodu

Dotazy zasilejte na admin@obleceni-prodeti.cz


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Tereza [46.23.50.*]

20.03.2020 21:27

Balík overaly

Naprostá spokojenost ??

ODPOVĚDĚT

Katka [89.102.118.*]

27.02.2020 13:10

Balík bundy

Chtěla bych poděkovat za opravdu luxusní balík bund. Nádherné a moderní kousky. Moc děkuji a doporučuji ostatním.

ODPOVĚDĚT

Eva [37.48.5.*]

23.09.2019 12:38

Poděkování

Děkuji za parádní oblečky a těším se další nákupy

ODPOVĚDĚT

Petra Bazárek u Žabáka [46.135.9.*]

04.09.2019 08:55

Lis dámské mikiny,leginy

Krásné kousky, namícháno mikiny, legíny, v menším množství tepláky, minimum věci na vyhození, doporučuji

ODPOVĚDĚT

Soňa [37.188.255.*]

06.07.2019 17:21

Velikostní balíček holka 3-5let

Vše naprosto v pořádku, balíček opět krásný, nenašla jsem ani jeden flek nebo dírku ???? brzy objednám zase ????

ODPOVĚDĚT

Danka [185.252.88.*]

26.10.2018 15:46

Pochvala a poděkování

Znovu musím poděkovat za super luxusní zimní bundy. Jsem u paní Irenky už jako doma,a určitě né naposled. Výborná spolupráce,domluva, rychlé odeslání,suprové zboží. 100% doporučuji a děkuji.

ODPOVĚDĚT

Jana Nechvátalová [37.188.136.*]

23.10.2018 12:13

spokojenost

Dětské čepičky-100ks-800,-kč čepičky pěkné, moderní v rozpětí od narození po dospělé. Jsem velmi spokojená a těším se na další spolupráci. Děkuji Jana

ODPOVĚDĚT

Eva Chládková [37.48.34.*]

17.10.2018 16:52

Poděkování

Další zásilka dorazila a maximální spokojenost. Děkuji

ODPOVĚDĚT

Andrea V. [212.80.64.*]

09.10.2018 21:53

Velké overaly + maškarní kostýmy.

Moc děkuji za krásné zboží. Nádherné kostýmy i plyšové overaly :)

ODPOVĚDĚT

Bazárek u žabáka [46.135.28.*]

22.06.2018 12:49

Dámské sukně

Děkuji za balík dámských sukní ???? jsem nadšená! V balíku všechny velikosti, krátké i dlouhé, všechny super, žádný retro kousek ????

ODPOVĚDĚT

Svata [.*]

30.05.2018 11:20

Super

Dnes dorazili balicky na holcicku 0-12 mesicu. Spousty krasnych kousku(vcetne Hello Kitty,Minnie aj.) Jsem velice mile prekvapena. Par kousku je lehce zaspinenych,ale na teplackach nahore u gumy to stejne pod trickem nebude videt(a mozna pujde s pranim dolu). Za cenu 14kč za kus si nemuzu na nic stezovat(v obchode by me takovy zatepleny fleesovy svetrik,kterych zde bylo asi 5-6 kusu stal minimalne 300-400/ks) Ja jsem s nakupem velice spokojena. Mohu jen doporucit a urcite nakoupim znovu. Dekuji!!!

ODPOVĚDĚT

Ewule [46.23.50.*]

24.03.2018 16:51

Pochvala;)

Děkuji za rychlý bezproblémový obchod;) Ráda znovu nakoupím;)

ODPOVĚDĚT

Soňa [.*]

15.03.2018 15:49

Velikostní balíček holka 2-3

Už po několikáté jsem zde nakoupila velikostní balíček pro dcerku a opět moc spokojenost, brzy zase nakoupím :)

ODPOVĚDĚT

Danka [213.195.215.*]

30.01.2018 07:26

Poděkování za lis masek

Děkuji paní Irence za ochotu a rychlé odeslání balíku. Mám už zde uděláno hodně nákupů a jsem vždy spokojená. Ráda se vracím,zboží je parádní,s paní Irenkou je super domluva,ochota a vstřícnost je vždy na prvním místě.Velmi ráda doporučuji. Budu se těšit na další nákupy.

ODPOVĚDĚT

Anna Sedláková [37.188.252.*]

26.01.2018 21:16

super obchůdek

Nakoupila jsem zde poprvé a jsem velice spokojená. Pěkné zboží i dobré ceny. Dodání ihned po zaplacení. Prostě super obchod.

ODPOVĚDĚT

Martina [.*]

26.01.2018 10:53

dětský lis 40kg

Moc děkuji za dětský lis 40kg. Minimum oblečení s vadou (našlo se pár kousků uniforem a retra), ale celkově jsem mile překvapena :-) Děkuji a ráda zase nakoupím.

ODPOVĚDĚT

radka [193.86.244.*]

22.01.2018 13:19

nadměrky

Nakupovala jsem u paní poprvé a velká spokojenost :-)

ODPOVĚDĚT

Martina [.*]

19.01.2018 12:01

mix,overálky,body

Moc děkuji za skvělý balík mixu,overálků a bodyček. Jako vždy super přístup,ochota a vstřícnost. Ráda se opět vrátím :-)

ODPOVĚDĚT

Marcela [90.179.120.*]

20.12.2017 14:14

Krásne oblečení

Již asi po 3 - 4 jsem brala krásný velikostní balíček pro dceru, a jsem moc spokojená. krásné, moderní kousky...nic na vyhození. Perfektně rychlé jednání a dodání balíku. Už se těším na další nákup :-) , Marcela

ODPOVĚDĚT

Iveta [46.13.28.*]

07.11.2017 14:21

Podekovani

Dekuji za hezke zbozicko,jsem spokojena,urcite se rada vratim :)

ODPOVĚDĚT

Danka [93.185.54.*]

13.10.2017 19:14

Pochvala a poděkování

Chci touto cestou poděkovat paní Irence za 2 balíky luxusních zimních bund. Ráda se zde vracím,p. Irenka je spolehlivá obchodní partnerka a vždy je sní perfektní domluva. Také mě těší,že zboží po zaplacení je velmi rychle odesláno.Mohu všem jen a jen doporučit.Budu se těšit na další spolupráci.

ODPOVĚDĚT

Katka [89.102.118.*]

13.10.2017 17:56

Luxusní balík

Dobrý den, ráda bych poděkovala za opravdu luxusní balík s bundami. Byla to neskutečná krása. Děkuji také paní Irence za ochotnou spolupráci. Moc se těším na další balík, je to vždy radost při vybalování :-) Děkuji moc. Katka

ODPOVĚDĚT

Jolana [89.177.252.*]

05.10.2017 10:19

Flees overaly a župany

Děkuji moc za super overaly a župany! Krásné!

ODPOVĚDĚT

Míša [37.48.59.*]

26.09.2017 12:46

Poděkování

Moc bych chtěla touto cestou poděkovat p. Růžičkové za vyřešení komplikace, která nastala!Vše řeší s velmi lidským a profesionálním přístupem!Moc Vám děkuji, vše je již absolutně v pořádku a budu se opět těšit na další milé obchody!Všem moc doporučuji, zboží je nádherné!

ODPOVĚDĚT

Danka [93.185.54.*]

13.09.2017 17:47

Velké poděkování.

Děkuji paní Irence za luxusní balík s bundami.Jsem maximálně spokojená a těším se zase na další obchod.

ODPOVĚDĚT

Miroslava [193.165.96.*]

29.08.2017 15:03

Poděkování

Chci poděkovat za žok - holka 3-5 let. Krásné oblečení pro holčičku, bezvadné složení balíku. Určitě zase časem pro děti nakoupím :)

ODPOVĚDĚT

Katka [89.102.118.*]

16.08.2017 19:26

Velké poděkování - žok holka, župany

Chtěla bych poděkovat za nádherné župany a balík z žoku. Opět krásné věci, jsem moc spokojená. Budu se těšit na další balík. Také děkuji paní Irence za skvělou komunikaci a lidský přístup. Moc děkuji. Katka

ODPOVĚDĚT

Danka [213.195.215.*]

16.08.2017 17:01

Poděkování

Opět děkuji paní Irence za profesionální přístup k zákazníkovi. S lisem maškarního oblečení jsem zase spokojená.Jsem ráda, že se s paní Irenkou dá spolehlivě komunikovat a je přístupná k jakémukoli řešení.Opět se budu těšit na další nákup.Danka

ODPOVĚDĚT

Lucie K. [77.48.236.*]

28.07.2017 13:01

Halenky 11kg, legíny 5kg

Hezký den, balíčku jsem se nemohla dočkat a dneska mi dorazil. Z balíku halenek jsem poněkud zklamaná. Na fotkách působil moderně, ale většina jsou staré nenositelné s prominutím hadry. S legínami jsem spokojená. Pokud se mi vrátí alespoň část peněz z nákupu halenek, tak mám v plánu koupit ještě balík šatů. Ale to si ještě rozmyslím..

ODPOVĚDĚT

Admin [185.91.165.*]

31.07.2017 17:03

Re: Halenky 11kg, legíny 5kg

Děkuji za hodnocení. Budu se snažit poskytnout více foto k dalším balíkům.

ODPOVĚDĚT

Alena [217.195.174.*]

20.07.2017 19:14

DĚKUJI

Moc děkuji za lis tepláků - krásné a velmi zachovalé kusy, výborný domluva a komunikace ....... DĚKUJI !

ODPOVĚDĚT

Jolana [89.177.237.*]

29.06.2017 11:32

Balíky podzim-zima

Já děkuji ještě jednou, tentokrát za dva opravdu náááádherné balíky již podzim-zima. Krásné, barevné, čisté kousky, radost pohledět! Díky díky, veliká spokojenost

ODPOVĚDĚT

Jolana [89.177.237.*]

08.06.2017 13:32

Poděkování

Děkuji mockrát za nádherné bundičky v krásném stavu! I cena za kus super, rychlé dodání, milé jednání. Vše na jedničku s hvězdičkou!!

ODPOVĚDĚT

Hanka [85.132.190.*]

06.06.2017 22:32

Skvělé jednání

Děkuji za perfektní spolupráci, rychlost doručení a skvělou domluvu. Velmi ráda doporučuji.

ODPOVĚDĚT

Katka [89.102.113.*]

23.05.2017 16:41

žok 2-3 holčička, lis 0-2 roky holčička

Vždycky jsem spokojená, až teď jsem to musela pustit do světa :-). Krásné věcičky! Děkuji paní Irence za bleskové a bezproblémové zaslání. Můžu jen chválit a chválit. Díky moc. Katka

ODPOVĚDĚT

Mirka [193.165.96.*]

23.05.2017 09:53

Poděkování

Děkuji moc za krásné věcičky, žok kluk 3-5 let. Určitě zde nenakupuji naposledy.

ODPOVĚDĚT

Lenka [109.80.20.*]

17.05.2017 15:39

opět super

opět Vám děkuji za skvělé oblečení opět maximální spokojenost a opět nakupuji :-)

ODPOVĚDĚT

Danka [213.195.215.*]

12.05.2017 18:28

Poděkování

Chci opět poděkovat paní Irence za kvalitní zboží masek, také za její profesionální přístup k zákazníkovi, v dnešní době nevídaný. Velice ráda se vrátím opět nakoupit. Všem mohu tento obchod doporučit. Danka

ODPOVĚDĚT

Lenka [109.80.20.*]

09.05.2017 14:14

Děkuji

byla jsem moc spokojená, určitě nenakupuji naposledy

ODPOVĚDĚT

Lenka [188.175.134.*]

01.05.2017 21:25

Veliká spokojenost

Určitě Všem doporučuji,jako vždy naprostá spokojenost ...

ODPOVĚDĚT

Danka [213.195.215.*]

20.04.2017 09:20

Pochvala a velká spokojenost

Chci poděkovat paní Irence za krásné zboží které jsem si opět u ní objednala. Žok krásných bund a žok masek. S paní Irenkou je perfektní domluva, ve všem mi vyšla vstříc. Se zbožím jsem maximálně spokojena a opět u p.Irenky nakoupím.Můžu všem doporučit.

ODPOVĚDĚT

Monika [85.163.32.*]

26.03.2017 12:16

Pochvala

Pochvala za rychlé dodání a super zboží děkuji

ODPOVĚDĚT

Magda [188.191.62.*]

17.03.2017 08:32

vždy na 1*

Dneska jsem rozbalila balík - lis tepláků, musím říct, že je to bomba, prostě kinder vajíčko se fakt povedlo....kusů moc, krásné legíny, tepláky vetších velikosti, kojenecké pouze 2x, šustáky značkové Adidas, NIke Lonsdale, na vyhozeni pouze 2 kusy školích s logem, 1xleginy s direckou-šla by zašít, 1xtepláky se žmolkem...na praní jen věci pro moje děti, jinak nic, což je bomba, takže děkuji moc a dávam 1* :-)....všem doporučuji

ODPOVĚDĚT

Trojanová Soňa [185.167.211.*]

11.03.2017 20:05

Balík pro holku 12-18m

Balík pro dcerku je naprosto luxusní, vážně jsem moc spokojená. Nakupuji zde už dlouho a vždy jsem nadšená, jak krásné kousky tam jsou :) moc děkuji a určitě budu objednávat dál :)

ODPOVĚDĚT

Lucka S. [82.100.0.*]

10.03.2017 18:28

Super obchůdek

Děkujeme za moc krásné věcičky, určitě zas rádi něco objednáme :o)

ODPOVĚDĚT

Renata P. [213.155.39.*]

03.02.2017 22:17

Lis-Karneval

Lis karnevalu-doporučuji! spousta krásných šatiček!

ODPOVĚDĚT

Martina [109.81.209.*]

02.02.2017 08:50

poděkování

Dorazil mi balíček overálků,opět velká spokojenost. Těším se na další nákup.

ODPOVĚDĚT

Romca [81.200.55.*]

31.01.2017 14:09

Podekovani

Nakupuji tady casto a jsem vyzdy spokojena,rada se sem vracim.Dekuji

ODPOVĚDĚT

Andrea V. [212.80.64.*]

29.01.2017 22:46

Karneval

Moc děkuji za pytel masek. Jsem moc spokojená s Vámi jako obchodníkem, vždy blesková komunikace i dodání a hezké zboží. Také moc děkuji za slíbené bundy :)

ODPOVĚDĚT

Martina [109.81.209.*]

27.01.2017 14:45

spokojenost

Dnes mi dorazil Lis 0-14let,určitě jsem spokojená a chtěla bych moc poděkovat za skvělý obchůdek. Ráda se vrátím :-)

ODPOVĚDĚT

Trojanová [185.167.211.*]

26.01.2017 19:50

Dámský nadměr a holka 18-24m

Zboží odtud kupuju už docela dlouho a vždy jsem maximálně spokojená. Nadměr kupuji pravidelně a vždy jsem nadšená. Teď jsem koupila i pro dcerku balík a jsem opět nadšená, tak krásně věci jsem ani nečekala. Važně mohu jen doporučit. Vše skvělé, rychlé a suprová domluva. Za mě 1* :)

ODPOVĚDĚT

Hanka [86.61.239.*]

12.01.2017 09:49

Jednička na Internetu

Obchůdek je jedničkou na Internetu. Lepší jsem nenašla. Nakupuji pravidelně a budu se stále vracet. Paní Irenka je moc vstřícná a spolehlivá a oblečení je dokonalé, i když máme málo peněz, děcka vypadají jak od milionářů.........Moc děkujeme......Hanka

ODPOVĚDĚT

Miluška - bazárek UKratochvilky [185.94.5.*]

03.01.2017 19:06

Pochvala

Už dlouhodobě nakupuji u paní Irenky a jsem velice spokojená, zboží je ve velmi dobré kvalitě za přijatelné ceny, kupuji hlavně karnevalové kostýmy a občas oblečení pro své děti a to nejraději nafocené balíky, kde máte představu co obsahují a nekupujete zajíce v pytli .. Mohu jen a jen doporučit, paní Irenka je velice příjemná, ochotná a zboží doručí bleskurychle, většinou do dvou dnů ;-) Moc děkuji

ODPOVĚDĚT

magda [188.191.62.*]

28.11.2016 14:55

velké díky

Paní Irenku, můžu jen chválit, beru rozmanité zboží at už je to dospělé nebo dětské, lis nebo společenské šaty, vždy na jedničku s *, rychlost vyřízení i dodání nikde není, jsem zde velice spokojená a opět ráda nakoupím...teď děkuji za dospělé 1 jakosti, které by klidně mohla vydávat za cream bylo to bez chyby!!! děkuji

ODPOVĚDĚT

PETRA [81.201.61.*]

28.11.2016 13:13

ZKLAMANÍ

DO TETKA JSEM BYLA SPOKOJENA AŽ TETKA JSEM ZKLAMANA OBJEDNALA JSEM SI BALÍČEK NA PŘANÍ ČEKALA 14DNÍ A NIC A AŽ POTOM KDY MI BYLO ŘEČENO ŽE SE MU EMAIL ZTRATIL A BYLO NAPSANO PO MEM DALŠÍM OPTANÍ ŽE SATY NEBUDOU...JSEM ZKLAMANA TUDIŠ TETKA NECHVALÍM..

ODPOVĚDĚT

simona [62.201.23.*]

24.11.2016 19:31

nadměr-poděkování

Objednávala jsem poprvé a jsem spokojená, takže určitě ne naposledy , přesto,že tam bylo hodně kalhot a košil byl balík opravdu moc pěkný ,našly se i věci s visačkou . Takže za mě balík nahoru.

ODPOVĚDĚT

Romca [81.200.55.*]

23.11.2016 18:41

Podekovani

Opet velka spokojenost krasne zbozi.Diky Romca

ODPOVĚDĚT

Petra Cerna [77.240.103.*]

21.10.2016 20:37

Karneval,dámské a dětské zboží

Můj hlavni dodavatel zboží, hezké veci,velký sortiment,skvělá komunikace a ochota, všem doporučuji ????

ODPOVĚDĚT

D.M. [92.62.225.*]

11.10.2016 22:10

Mix kojenec a KARNEVAL

Moc děkuji za opět nádherné zboží. Mix kojeneckého byl krásný jako vždy a nadšená jsem byla z karnevalových kostýmů. V obojím super kousky:-) Děkuji a těším se zase příště.

ODPOVĚDĚT

Martina [109.81.209.*]

06.09.2016 14:44

overálky

Overálky+bodynka naprosto nádherné,vše v top stavu,radost pohledět. Moc ráda se budu k obchůdku vracet a vřele doporučuji.

ODPOVĚDĚT

Míla [213.226.255.*]

06.09.2016 13:38

Poděkování

Objednávala jsem zde podruhé a opět veliká spokojenost.Již čekám další zbožíčko a už se moc těším.Všem mohu jen doporučit!!!..:-)

ODPOVĚDĚT

Romca [81.200.55.*]

12.08.2016 19:04

Podekovani

Dekuji za detsky lis 40kg,vse moc pekne jsem s obchodem spokojena.Romca

ODPOVĚDĚT

Petra Z. [81.201.61.*]

12.08.2016 16:30

mix pro ženu:-)

super věcičky...moc děkují

ODPOVĚDĚT

jakyna77 [185.19.2.*]

09.08.2016 21:50

Poděkování..

Moc děkuji za 40 kg děts. lis celorok..Dnes mi přišel a veliká spokojenost :-) Kusy jsem nepočítala, ale z tolikati věcí bylo jen 11 školních mikin, které jsou také pěkné, prodejné. Moc děkuji a ráda koupím brzy další :-)

ODPOVĚDĚT

Míla [213.226.255.*]

08.08.2016 14:47

Poděkování

Moc děkuji za krásné zboží,objednávala jsem zde poprvé a určitě ne naposledy.Paní velmi ochotná, rychlé odeslání zboží.Už se těším na další obchůdek.:-)Všem doporučuji a ještě jednou moc děkuji.:-)

ODPOVĚDĚT

D.M. [85.70.66.*]

30.07.2016 23:53

Mix kojeneckého + bundičky

Moc děkuji za další krásný balík kojeneckého oblečení. Vždy jsem maximálně spokojená. Krásné, moderní kousky v opravdu super kvalitě. Také s bundičkami/kabátky jsem moc spokojená. Převážně kupuji nenafocené balíky a nikdy jsem nebyla zklamaná. Určitě bych jinde než ZDE již nenakoupila :-) D.

ODPOVĚDĚT

Romca [81.200.55.*]

20.07.2016 19:14

Podekovani

Dobry den,dnes mi prisel 40kg lis podzim/zima detske.A velka spokojenost moc pekne veci vse ciste jen 1ks flek ale v tom mnozstvi super.vsem rada doporucuji.Romana

ODPOVĚDĚT

Romca [81.200.55.*]

04.07.2016 09:56

Podekovani

Dekuji za krasne obleceni,pani je velice ochotna stim jsem se uz dlouho nesetkala.Vsem moc rada doporucuji a preji krasne prazdniny Romca a prckove

ODPOVĚDĚT

M.K. [178.255.168.*]

22.06.2016 10:43

Nadměrky

Zakoupila jsem si 2x dámské nadměrky a naprostá spokojenost. Paní je velmi ochotná a už se těším na další obchůdek....

ODPOVĚDĚT

Romca [81.200.55.*]

16.06.2016 15:45

Podekovani

Dobry den,dekuji za super hadriky,jako vzdy velka spokojenost,Romca

ODPOVĚDĚT

Marcela Kasincová [89.103.64.*]

16.06.2016 10:41

Balíky

Jsem velmi spokojená, rychle a kvalitně, perfektní komunikace..nakupuji jen zde!

ODPOVĚDĚT

jana [.*]

04.06.2016 09:32

2.jakost

Objednala jsem si 20 kg oblečení 2.jakost. Bylo tam 170 ks, z toho asi 8 neopravitelných. Cca polovina malý flíček, který nejde vyprat. Nějaké školní mikiny a trika( 6 ks). Našli se i velmi pěkné kousky. Celkové hodnocení - palec nahoru. Dodání druhý den. U této firmy zatím zůstanu a vyzkouším nějaké velikostní balíčky.

ODPOVĚDĚT

Andrea V. [212.80.64.*]

30.05.2016 21:08

Nespárovaná pyžama

Děkuji za balík nespárovaných pyžam, jsou krásné!

ODPOVĚDĚT

Andrea V. [212.80.64.*]

30.05.2016 21:04

Jarní bundy

Moc děkuji za zboží. Jarní bundy jsou luxusní!

ODPOVĚDĚT

anna [212.80.67.*]

27.05.2016 15:00

díky

moc děkuji za krásné věci, rychlost zaslání, jsem moc spokojená

ODPOVĚDĚT

Jana [89.102.239.*]

03.05.2016 21:03

podekovani!

rychla,prijemna spoluprace,krasne veci!mohu jen doporucit!velka spokojenost za velmi opravdu velmi slusne penize!!!!

ODPOVĚDĚT

Hanka [90.180.97.*]

15.04.2016 19:33

Nejlepší obchod :-)

Moc děkuji za krásné věcičky , mám už od paní několikátý balík a jsem pokaždé moc spokojená , všem doporučuji :-)

ODPOVĚDĚT

Eva [37.48.9.*]

14.04.2016 11:29

Poděkování

Právě jsem se prohrabala pytlem a maximální spokojenost. Těším se na další nákupy.

ODPOVĚDĚT

Romca [81.200.55.*]

12.04.2016 16:04

Podekovani

opet velkika spokojenost,super zbozi opravdu nadhera.Vsem moc rada doporucuji

ODPOVĚDĚT

Renata [213.155.39.*]

11.04.2016 19:01

Velka spokojenost

Jsem nadsena ze zbozi, ktere pani nabizi. Objednala jsem bundy a kombinezy, vse krasne moderni zbozi. Rozhodne doporucuji.

ODPOVĚDĚT

Danka [213.195.215.*]

09.04.2016 18:21

recenze

Chci moc poděkovat za 20kg balík karnevalových masek. Jsem moc,moc spokojená a budu se zde určitě vracet.Není to můj první nákup u paní, vždy jsem objednávala jiný sortiment a pokaždé jsem byla spokojená.

ODPOVĚDĚT

JITKA [188.75.140.*]

30.03.2016 16:36

doporučuji !!!

Dnes mi přivezli 2 obří balíky a jedním slovem NÁDHERA! Jsem opět nadšená a zůstanu už jen tady :))) Moc děkuji za ochotu :))

ODPOVĚDĚT

Martina [46.13.46.*]

10.03.2016 17:41

Balík spodní prádlo

U tohoto balíku bych chtěla především upozornit, že cena za kus vychází na menší částku, než cena za jednorázovou plenu. Balík proto doporučuji všem, co mají dítko, které se právě učí chodit na WC. Případná nehoda Vás tak nebude finančně vůbec mrzet, daný kus můžete vyhodit a být klidní. Jak náš balík vypadal najdete zde: http://sdetma.cz/spodni-pradlo-balik/

ODPOVĚDĚT

Martina [46.13.46.*]

10.03.2016 17:33

Pyžama nespárovaná

Tento typ balíku doporučuji všem, co stejně jako my mají velkou spotřebu pyžamek do školky. Balík byl opravdu krásný, jak vypadal jsme nahráli sem: http://sdetma.cz/pyzama-nesparovana-60kusu/

ODPOVĚDĚT

Jolana [89.176.107.*]

09.03.2016 20:11

Poděkování

Nakoupila jsem zde poprvé a jsem moc moc spokojená, skvělá komunikace, rychlé dodání, hadříky super! Moc děkuji

ODPOVĚDĚT

Martina [46.13.46.*]

06.03.2016 23:19

Balík 2. jakosti

Balík 2. jakosti předčil očekávání naší rodiny, většinu věcí využijeme, cena zcela bezkonkurenční. Pro ty, co by rádi viděli, co takový balík obsahuje: http://sdetma.cz/balik-2-jakosti/

ODPOVĚDĚT

jitka B. [95.85.250.*]

04.03.2016 13:18

PODĚKOVÁNÍ NA VŠE

RÁDA NAPÍŠU OPĚT VELIKOU POCHVALU. U PANÍ NAKUPUJI JIŽ MĚSÍCE A MOHU ŘÍCT JEN TO NEJLEPŠÍ....RYCHLOST, OCHOTA A VELIKÁ SPOKOJENOST S OBLEČENÍM.ZA SEBE MOHU JEN DOPORUČIT A DĚKUJI ZA JEJÍ PŘÍSTUP...SPOKOJENÁ ZÁKAZNICE JITKA

ODPOVĚDĚT

magda [188.191.62.*]

04.03.2016 11:58

velkké díky

u paní Irenky nakupuji již dlouho a pokaždé jsem velice spokojená, což dokazuje to, že se člověk vrací a nakupuje stále dokola :-)

ODPOVĚDĚT

Romca [81.200.55.*]

26.02.2016 14:36

Podekovani

Dobry den,nakoupila jsem tu zde poprve a mooooc velka spokojenost,fakt super hadriky.Uz se tesim na dalsi obchudek.Diky Romca

ODPOVĚDĚT

Danka [213.195.215.*]

18.02.2016 06:19

Hodnocení

Veliká spokojenost,určitě se vrátím na další nákup,až prodám věcičky.

ODPOVĚDĚT

Petra B. [90.178.92.*]

12.02.2016 17:52

Hodnocení

Děkuji za super obchůdek, jako vždy. Určitě zase ráda nakoupím. Krásný mix dívčího. Petra

ODPOVĚDĚT

Andrea V. [212.80.64.*]

02.02.2016 10:08

Žok

Moc děkuji za zboží - žok. Věci jsou hezké, moderní. A co teprve ty kostými!!! Syn byl nadšený :) Moooc děkuji.

ODPOVĚDĚT

Magda [185.91.165.*]

22.01.2016 11:20

spokojenost

1* za balík co mě došel ....kusů bylo určitě přes 100-120 vyhodila jsem 4kousky,na prani 5 kousku....takže velká spokojenost !!!! ...a z pyžámka s beruškou co jsem vzala na skupince s kusovkou bude mít dcera velkou radost... děkuji!!!

ODPOVĚDĚT

T.Martina [185.91.165.*]

18.01.2016 21:13

recenze

Děkuji za BALIK TEPLAKOV-celkem spokojnost,z 70ks sem 4 ks vyhodila,jinak hezké...:-)A taky děkuji za 45kg DETSKY LIS...SPOKOJNOST...ked rozpredám-budu brát znova...Emotikona :)

ODPOVĚDĚT

ivana [213.226.255.*]

11.11.2015 15:34

recenze

Dobry den dnes dosel balik. Musim rict ze jsem spokojena jak s rychlosti doruceni tak se zbozim. PS: az vse prodam znovu rada nakoupim.

ODPOVĚDĚT

JITKA Ž. [188.75.140.*]

03.11.2015 19:08

poděkování

...moc děkuji za krásné věci, jsem vždy moc spokojená :)

ODPOVĚDĚT

Andrea V. [212.80.64.*]

18.10.2015 23:55

Recenze

Se zbožím jsem opět moc spokojená. Komunikace na výbornou, doprava rychlost blesku :) Moc děkuji a určitě zase nakoupím!

ODPOVĚDĚT

Jana Vodrášková [89.24.204.*]

31.10.2015 18:31

Re: Recenze

Jsem max. spokojená, bleskové dodání, perfektní komunikace, krásné zboží, není co vytknout, s radostí budu nakupovat dále :-)

ODPOVĚDĚT

Petra B. [90.178.92.*]

15.10.2015 21:04

Poděkování

Jsem velice spokojená, jak s oblečením, tak s přístupem. Děkuji Vám za ochotu, ráda opět nakoupím.

ODPOVĚDĚT

Blanka Knotková [80.251.241.*]

26.09.2015 10:54

hodnocení obchodu

Zatím nejlepší Velkoobchod Secondhand,který jsem našla přes internet.Zboží je ve velmi slušném stavu,dodání rychlost blesku a hlavně paní se snaží,aby byl zákazník spokojený.Všem vřele doporučuji!!!!Jejich stránky sleduji každý den a už se těším co nového nabídnou.Velká škoda,že je Praha, tak daleko od nás,bydlím na Moravě.Určitě bych nakupovala v nově otevřené Hrabárně...Blanka.

ODPOVĚDĚT

alena tůmová [94.124.104.*]

23.09.2015 11:56

VELIKÁ SPOKOJENOST

SUPER KOMUNIKACE,OKAMŽITÁ DODÁVKA SUPER ZBOŽÍČKA,RÁDA SE SEM VRACÍM,JSEM NAPROSTO SPOKOJENA

ODPOVĚDĚT

jitka beranová [95.85.250.*]

23.09.2015 09:33

hodnocení obchodu

dobrý den, i já pravidelně nakupuji oblečení v obchodu,vždy přišlo krásné a nezničené oblečení.S paní velice příjemná komunikace a domluva, nic není problém a vše ochotně vysvětlí a vyřídí.za sebe veliká spokojenost, krásné a kvalitní věci za pár korun, bleskové dodání a kvalita.Za sebe vše na jedničku ...Jitka

ODPOVĚDĚT

Lenka ŠnoblováL [88.146.116.*]

16.09.2015 17:55

Hodnocení nákupu

U Oblečení Anglie jsem nakoupila už několikrát,jak celé balíky ,tak kusově na hrabárně.Mohu jen a jen doporučit,komunikace,velká ochota i vstřícné jednání vždy na jedničku s hvězdičkou!Nádherné značkové kousky za super ceny!Jsem vždy moc spokojena a to patřím mezi náročné zákaznice.Rozhodně doporučuji všem!!!

ODPOVĚDĚT

Irena Růžičková

Adresa: Pod Nádražím 667 Nučice 252 16

Email: admin@obleceni-prodeti.cz

Telefon: +420 608 946 755

YzgwN2Q5